За нас - адв. Даниел Тунчев
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

За нас

Daniel-Tuchev

Адв.Тунчев

Адвокатска кантора “Тунчев” представлява обединение от независими адвокати, финансови консултанти и експерти в сферата на счетоводството с над 12 годишен професионален опит. За нас са важни както бизнес клиентите ни, така и отделните физически лица, чиято удовлетвореност е наша висша цел! Адвокатите и експертите ни разполагат със специализиран професионален опит в различни сфери на правото, финансите, икономиката и счетоводството. Конкретните специализации на екипа ни позволяват да ви предоставим високо квалифицирана услуга, която да отговаря като качество и количество на нуждите на клиента. Успешно реализирания бизнес, спечеленото дело, удовлетвореността от работата ни и най-вече целения и постигнат резултат са философията, която споделяме!

 

За адвокат Тунчев
Адвокат Даниел Тунчев е асоцииран член на Софийска адвокатска колегия. Успешно завършил е специалност “Право” през 2008 г. в Юридическия факултет на Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. Притежава следните допълнителни специализации: “Правораздаване”, “Международно право и международни отношения” и “Публична администрация”. Магистър е по право и по финанси. Адвокат Тунчев е завършил, също така, Стопанска Академия “Д. А. Ценов” – гр. Свищов със специалност “Финансов мениджмънт”. В момента е докторант по финанси в Катедра “Финанси и кредит” на Стопанска Академия “Д. А. Ценов” – гр. Свищов. Разполага с богат над дванадесет годишен професионален опит. Като адвокат е експерт в правната и икономическа комисии към Народното събрание и комисията по местно самоуправление и нормативна уредба към Столичния общински съвет. Практиката му обхваща дейности в областта на търговското и вещното право и корпоративното управление, застрахователното дело, трудовото и договорното право, медицинското и фармацевтичното право. Притежава и богат професионален опит в производството по несъстоятелност, банковото дело, процесуалното представителство в гражданския и административния процес и съдебното изпълнение, както и в областта на сделките с недвижими имоти, строителството и вещните права, интелектуалната собственост, семейното и наследственото право. Работил е по големи международни проекти и в компании като „Аджибадем Сити Клиник“ ЕАД, „Декатлон България“ ЕООД, „Алфа Банк“ АД, „Чайкафарма – Висококачествените лекарства“ ЕАД и др. Практикува в областта на правото и съвместно с международни и български адвокатски, архитектурни и счетоводни кантори.

 

Интереси: Застраховки и застраховане, финансово управление, граждански процес, медицинско, банково и вещно право, обществени поръчки, информационно право, телекомуникации, защита на личните данни, медиация при съдебно и извънсъдебно събиране на вземания.